Ingredients:
1 quilo bacallà del morro en remull
6 dl oli
6 dl llet
5 dents all
Sal
Es posa el bacallà amb força aigua al foc per que no bulli.
Es prepara a part una mica de pure de patata , per que no quedi cru.
En una paella al foc en oli es posen els alls a foc lent , però que no s'obscureixin i amarguin el plat estaran prou fets quan al tocar-los estiguin tous , i d'un color beix ; es tiren ja que sols són per donar gust a l'oli .
Es treu el bacallà del foc quan estigui tou , uns 20 minuts. S'estria i es pica força al morter.
Es posa en un casso al que hi ha una mica de pure de patata, on s'anirà afegint alternativament un petit cullerot d'oli i un de llet , mentre el brandim -remenem . A mida que es va afegint oli i llet s'ha d'anar lligant. Estarà prou brandat quan tingui alhora cos i aparença líquida.
Hi ha 3 tipus de brandada:
Brandada benedictina . Amb puré de patata.
Brandada a la crema . Amb crema de llet i no llet.
Brandada trufada . Amb trufes.
El nostre bloc
-
En aquest bloc podreu trobar algunes de les receptes dels plats que hem
preparat al curs d'Auxiliar de Cuina de Casa Caritat:
Primers Plats
Segons Plat...
Hace 15 años
No hay comentarios:
Publicar un comentario