lunes, 25 de mayo de 2009

Cremós de iogurt amb melmelada de préssec

Ingredients:

500 g de nata per muntar o muntada sense sucre

5 iogurts naturals
125 sucre
5 fulls de Gelatina

200g. de melmelada de préssec
3 fulls de gelatina
Preparació:

Muntar la nata.

Posar amb remull amb aigua freda els 5 fulls de la gelatina

Barrejar el sucre i els iogurts i escalfar-ho una mica, afegir-hi la gelatina remullada i escorreguda, remenar bé i quan estiguin fosos, afegir-hi la nata muntada i repartir-ho en copes i reservar-ho a la nevera.

Posar amb remull amb aigua freda els 3 fulls la gelatina.
Escalfar la melmelada i afegir-hi la gelatina estovada i remena be per que es fongui, colar-ho i deixar refredar una mica, quan estigui tebi fer una petita capa sobre la crema de iogurt que tenim a la nevera, deixar refredar i servir ben fred.

No hay comentarios:

Publicar un comentario