INGREDIENTS:
Pasta brisa
1 Bróquil
1 Pastanaga
1 Carabassó
100 grs Xampinyons
200 cc Nata líquida
4 Ous
Sal,pebre,nou moscada
1 Sobre de formatge pols parmesà
ELABORACIÓ:
Coure el bróquil al vapor i escorrer
Coure les pastanagues senceres i tallar-les a dauets
Tallar i sofregir el carabassó
Tallar el xampinyons i salar-los a la paella amb oli, sal i pebre
Batre els ous amb la nata, sal i pebre, nou mscada i el parmesà
Folrrar un motlle amb la pasta brisa i coure-la al forn uns 20'
Farcir la pasta amb les verdures i cubrir-ho tot amb la barreja de nata i ous
Enfornar 25' més, deixar refredar i sevir templat
El nostre bloc
-
En aquest bloc podreu trobar algunes de les receptes dels plats que hem
preparat al curs d'Auxiliar de Cuina de Casa Caritat:
Primers Plats
Segons Plat...
Hace 15 años
No hay comentarios:
Publicar un comentario