BUNYOLS DE CREMA
INGREDIENTS:
1L Llet o aigua
600 grs Farina
400 grs Mantega
16-18 Ous
50 grs Sucre
15 grs Sal
PREPARACIÓ: pasta bunyols
1.Bullir la llet amb el sucre i la sal.
2.Afegir la mantega i deixar a foc lent fins que es fongui.
3.Escaldar la farina passada pel sedàs, tota a l'hora sense treure del foc, remenant enèrgicament fins que es desenganxi de les parets del recipient.
4.Retirar del foc i remenar per que baixi la temperatura.
5.Afegir els ous d'un en un sempre que l'anterior s'hagi incorporat totalment a la pasta.
6.Escalfar l'oli amb la pell de 1 llimona i quan comenci a fregir incorporar boletes de pasta i fregir remenant fins que sigui daurat.
CREMA PASTELERA
INGREDIENTS:
1 L Llet
1 Pell llimona
1 Branca canyella
8 Rovells d'ou
200 grs Sucre
100 grs Farina
PREPARACIÓ:
1.Bullir la llet amb la pell de llimona i la canyella.
2.Blanquejar a punt de relleu els rovells amb el sucre.
3.Afegir la farina als rovells.
4.Incorporar la llet bullint sobre la barreja anterior sense deixar de remenar.
5.Coure lentament fins que espessi remenat contínuament.
6.Canviar de recipient i untar un film amb mantega fosa i tapar-la en contacte.
El nostre bloc
-
En aquest bloc podreu trobar algunes de les receptes dels plats que hem
preparat al curs d'Auxiliar de Cuina de Casa Caritat:
Primers Plats
Segons Plat...
Hace 15 años
No hay comentarios:
Publicar un comentario